Saturday, August 7, 2021

29+ Fakten über Φωτιά Σούνιο? Σύμφωνα με την πυροσβεστική η πυρκαγιά καίει χαμηλή βλάστηση βορειοανατολικά μεγάλου ξενοδοχείου χωρίς να απειλεί τις εγκαταστάσεις ή.

29+ Fakten über Φωτιά Σούνιο? Σύμφωνα με την πυροσβεστική η πυρκαγιά καίει χαμηλή βλάστηση βορειοανατολικά μεγάλου ξενοδοχείου χωρίς να απειλεί τις εγκαταστάσεις ή.. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 12. Καμένη γη και στην αρκαδία… Η πυρκαγιά καίει χαμηλή βλάστηση πλησίον ξενοδοχειακής μονάδας στη λεωφόρο. Η πυρκαγιά καίει χαμηλή βλάστηση πλησίον ξενοδοχειακής μονάδας στη λεωφόρο σουνίου. Στο σημείο έχουν σπεύσει 10 πυροσβέστες με 5 οχήματα.

Η φωτιά σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική εκτυλίσσεται κοντά σε ξενοδοχείο, στο. Η φωτιά ξέσπασε νωρίτερα το απόγευμα στο σούνιο. Η πυροσβεστική υπηρεσία λίγο μετά τις 17. Συγκεκριμένα, λίγη ώρα μετά τις 5 ξέσπασε φωτιά σε περιοχή του σουνίου. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο, λίγο πριν την περιοχή των λεγρενών.

Φωτιά στο Πεδίον του Άρεως | The Indicator
Φωτιά στο Πεδίον του Άρεως | The Indicator from indicator.gr
Οι φλόγες μαίνονται σε λόφο πάνω από το ξενοδοχείο cape sounio. Η φωτιά ξέσπασε νωρίτερα το απόγευμα στο σούνιο. Σύμφωνα με την πυροσβεστική καίει σε χαμηλή βλάστηση. Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά βρίσκεται κοντά σε ξενοδοχείο. Αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με την πυροσβεστική. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η πυρκαγιά καίει χαμηλή βλάστηση βορειοανατολικά μεγάλου ξενοδοχείου χωρίς να. Νέα φωτιά ξέσπασε λίγο μετά από τις 5 το απόγευμα σε θαμνώδη έκταση σε λόφο πάνω από το cape sounio, στο σούνιο. Με τις φλόγες παλεύουν οι πυροσβέστες από γη και αέρα, τουλάχιστον μέχρι να πέσει το.

Αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με την πυροσβεστική.

Με τις φλόγες παλεύουν οι πυροσβέστες από γη και αέρα, τουλάχιστον μέχρι να πέσει το. Πυρκαγιά εκδηλώθηκε πριν από λίγη ώρα στο σούνιο. Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της παρασκευής σε θαμνώδη έκταση στο σούνιο. Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν. Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Η φωτιά ξέσπασε νωρίτερα το απόγευμα στο σούνιο. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο, προς την περιοχή λεγρενά. Συγκεκριμένα, λίγη ώρα μετά τις 5 ξέσπασε φωτιά σε περιοχή του σουνίου. Νέα φωτιά ξέσπασε λίγο μετά από τις 5 το απόγευμα σε θαμνώδη έκταση σε λόφο πάνω από το cape sounio, στο σούνιο. Νέα φωτιά ξέσπασε το απόγευμα αυτή τη φορά στο σούνιο. Η πυροσβεστική υπηρεσία λίγο μετά τις 17. Η πυρκαγιά καίει χαμηλή βλάστηση πλησίον ξενοδοχειακής μονάδας στη λεωφόρο σουνίου. Φωτιά τωρα στο σούνιο κοντά σε ξενοδοχείο.

Νέα φωτιά ξέσπασε λίγο μετά από τις 5 το απόγευμα σε θαμνώδη έκταση σε λόφο πάνω από το cape sounio, στο σούνιο. Η φωτιά ξέσπασε νωρίτερα το απόγευμα στο σούνιο. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε θαμνώδη έκταση σε λόφο πάνω από το ξενοδοχείο cape sounio. Στο σημείο έχουν σπεύσει 10 πυροσβέστες με 5 οχήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση με αραιά πεύκα βορειοανατολικά μεγάλου ξενοδοχείου της περιοχής.

Φωτιά και στο Πεδίον του Αρεως στην Αθήνα | Ελλάδα Ειδήσεις
Φωτιά και στο Πεδίον του Αρεως στην Αθήνα | Ελλάδα Ειδήσεις from files.thetoc.gr
Φωτιά ξέσπασε σε θαμνώδη έκταση σε λόφο στα λεγραινά, λίγο πριν το σούνιο. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε θαμνώδη έκταση σε λόφο πάνω από το cape. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο, λίγο πριν την περιοχή των λεγρενών. Η φωτιά στο σούνιο είναι κοντά στο ξενοδοχείο cape sounio και στην περιοχή σπεύδουν δυνάμεις της πυροσβεστικής για να τη θέσουν υπό έλεγχο. Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση με αραιά πεύκα βορειοανατολικά μεγάλου ξενοδοχείου της περιοχής. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η πυρκαγιά καίει χαμηλή βλάστηση βορειοανατολικά μεγάλου ξενοδοχείου χωρίς να. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε θαμνώδη έκταση σε λόφο πάνω από το ξενοδοχείο cape sounio. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο, προς την περιοχή λεγρενά.

Ενδεικτικό της κρισιμότητας της κατάστασης είναι το γεγονός πως η φωτιά έχει φτάσει στην εθνική οδό στο ύψος της μαλακάσας και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος αν την «περάσει» ξανά.

Η πυροσβεστική υπηρεσία λίγο μετά τις 17. Στο σημείο έχουν σπεύσει άμεσα μονάδες της. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η πυρκαγιά καίει χαμηλή βλάστηση. Η ανατολική μάνη δοκιμάζεται από νέο μέτωπο πυρκαγιάς, ενώ ήδη 10 άτομα βρίσκονται σε διαδικασία απεγκλωβισμού. Πυρκαγιά εκδηλώθηκε πριν από λίγη ώρα στο σούνιο. Στο σημείο έχουν σπεύσει 10 πυροσβέστες με 5 οχήματα. Νέα φωτιά ξέσπασε το απόγευμα αυτή τη φορά στο σούνιο. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών και ενώ μαίνονται πολλά μέτωπα. Αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με την πυροσβεστική. Νέα φωτιά ξέσπασε λίγο μετά από τις 5 το απόγευμα σε θαμνώδη έκταση σε λόφο πάνω από το cape sounio, στο σούνιο. Υπό έλεγχο οι φωτιές σε γούρνες ηρακλείου και σούνιο. Η φωτιά στο σούνιο καίει κοντά σε ξενοδοχείο ενώ αυτή στα άνω λιόσια πάνω από το νεκροταφείο της περιοχής. Η πυρκαγιά καίει χαμηλή βλάστηση πλησίον ξενοδοχειακής μονάδας στη λεωφόρο.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε πριν από λίγη ώρα στο σούνιο. Φωτιά τωρα στο σούνιο κοντά σε ξενοδοχείο. Καμένη γη και στην αρκαδία… Σύμφωνα με την πυροσβεστική η πυρκαγιά καίει χαμηλή βλάστηση βορειοανατολικά μεγάλου ξενοδοχείου χωρίς να. Ενδεικτικό της κρισιμότητας της κατάστασης είναι το γεγονός πως η φωτιά έχει φτάσει στην εθνική οδό στο ύψος της μαλακάσας και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος αν την «περάσει» ξανά.

Φωτιά τώρα: Μεγάλη δασική πυρκαγιά στο Λαύριο ...
Φωτιά τώρα: Μεγάλη δασική πυρκαγιά στο Λαύριο ... from www.flash.gr
Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 12 πυροσβέστες με πέντε οχήματα. Η φωτιά στο σούνιο καίει κοντά σε ξενοδοχείο ενώ αυτή στα άνω λιόσια πάνω από το νεκροταφείο της περιοχής. Φωτιά τωρα στο σούνιο κοντά σε ξενοδοχείο. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 12. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η πυρκαγιά καίει χαμηλή βλάστηση. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών και ενώ μαίνονται πολλά μέτωπα. Στο σημείο έχουν σπεύσει 10 πυροσβέστες με 5 οχήματα. Στο σημείο έχουν σπεύσει 10 πυροσβέστες με 5 οχήματα.

Η πυρκαγιά καίει χαμηλή βλάστηση πλησίον ξενοδοχειακής μονάδας στη λεωφόρο σουνίου.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 12 πυροσβέστες με πέντε οχήματα. Η πυρκαγιά καίει χαμηλή βλάστηση πλησίον ξενοδοχειακής μονάδας στη λεωφόρο σουνίου. Οι φλόγες μαίνονται σε λόφο πάνω από το ξενοδοχείο cape sounio. Ειδησεισ 06 αυγούστου 2021, 17:45. Μια ακόμα πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών. Η φωτιά ξέσπασε νωρίτερα το απόγευμα στο σούνιο. Η φωτιά στο σούνιο καίει κοντά σε ξενοδοχείο ενώ αυτή στα άνω λιόσια πάνω από το νεκροταφείο της περιοχής. Η φωτιά σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική εκτυλίσσεται κοντά σε ξενοδοχείο, στο. Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν. Νέα φωτιά ξέσπασε λίγο μετά από τις 5 το απόγευμα σε θαμνώδη έκταση σε λόφο πάνω από το cape sounio, στο σούνιο. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η πυρκαγιά καίει χαμηλή βλάστηση βορειοανατολικά μεγάλου. Εκκενώνεται το κέντρο κράτησης στην αμυγδαλέζα (video). Ο αντιδήμαρχος λαυρεωτικής θανάσης μακροδημήτρης για τη φωτιά στο σούνιο.